|
| Msn Nickleri,güzel sözler.... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
**Defne** Süper Mod
Mesaj Sayısı : 284 Mesaj Puanı : 400 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : yıldızımın içinden ;)
| Konu: Msn Nickleri,güzel sözler.... Salı Haz. 02, 2009 2:52 pm | |
| Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun..
Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.
Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun.
Rüyaların en güzelini görürken, Tanrının seni korumak için gönderdiği Meleklerin kanatları öyle büyük olsun ki En masum anında bile kimse sana zarar veremesin.
Öyle insanlar tanıdım, her biri gökte bir yıldız gibi parlıyordu Oysa ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim.
Hayallerin okyanuslar kadar büyükse Ve sen içinde bir kum tanesi gibiysen Umudun sesini dinle İçindeki kıpırtının okyanuslardan büyük olduğunu göreceksin.
Sevgiler vardır uğrunda ölmeye değer, Aşklar vardır ölünceye kadar yaşamaya değer, Ama öyle insanlar vardır ki Tanrıdan tapmaya değer.
Nehirler denizlere karışır dalgalanır fırtına olur durulur, Kalbimdeki kasırga hiç dinmez benliğim senle erir bütünleşir Ateş yanar küllenir ama sönmeyen bir ateş var senin ateşin !!
Bir gün bunalır çok özlerse yüreğin beni, Bir yıldıza takılsın gözlerin Çünkü aynı özlemle aynı yıldızda seni arıyor olabilirim.
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa ki beni sende bulana kadar.
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır, Bir de aşk varya seni bana anlatır..
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: Geçip giden zaman.
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın Şimdi güneşin doğmasını bekle.
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.
Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir. YAŞAMAK DİRENMEKTİR !
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın. Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır.
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!
Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi. Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek. "evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni. Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.
Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.
Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacaksa hançer kınını da durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.
Sen dünyaya sürgün bir meleksin Ve ben seni o kadar çok seveceğimki Bir daha cennetine dönemeyeceksin!
Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde, Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen.
Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev, Daha sonrada istersen beni, Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim.
Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...
Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa , Bilki o seni benden daha çok seviyor... | |
| | | **Defne** Süper Mod
Mesaj Sayısı : 284 Mesaj Puanı : 400 Kayıt tarihi : 17/05/09 Yaş : 30 Nerden : yıldızımın içinden ;)
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Salı Haz. 02, 2009 2:53 pm | |
| Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileği ile.
• Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
• geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.
• kahkaha korkunun ve şeytanın tek düşmanıdır belkide ölürken yapılacak son şey gerçeğe kahkaha ile gülmektir.
• SENİ PAYLAŞMAK YERİNE OLMAMANI YEĞLERİM
• kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür
• insanlar özgür olarak doğar,ama her yerde zincire vurulmuş olarak yaşarlar.
• eğer dünya hakkında birazcık bir şey anlamak istiyorsak hınçtan ve nefretten arınmamız gerekir
• yıldız kümelerini ilk keşvedip ad veren aşıklardır****Bakışlarını kaldır ama bakma bana
• Sevgili kardeşim ne zaman bir sal yapacağız kendimize ve yelken açacağız gökyüzünden aşağıya
• Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
• Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğimki bir daha cennetine dönemeyeceksin!
• Uçurumun kenarında bile olsan gülümse.Sırf hayata gıcıklık olsun diye.
• Kalbim seni sevmeyecek kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir.
• Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır.
• İnsanları çılgına çeviren şey bu günün deneyimi değil, dün olan bir şey için pişmanlık duymak ve yarının getireceklerinden korku duymaktır.
• KENDI BAHCESINDE DAL OLAMAYAN BIRI, GIRMIS BAHCEME AGACLIK TASLIYOR.
• Aşk;verdiğinize pişman olmadığınız sevginizdir.
• Sevgi karanlik bir tunelde yakilan mum isigi gibidir... Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne oldugunu soylemez...
• Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur
• Dal Rüzgarı Affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere
• BIR SEYI SEVMENIN YOLU, ONUN KAYBOLABILECEGINI BILMEKTIR.
• Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme.
• Daglarda pinarlar caglamasa, Derelerde seller kahkaha atabilirmi.?
Durgun sular derin akar..!
Insan tirmanirken, dagin kafa tutmasina razi olmalidir..!
Para her kapiyi acar, ancak kilitliyemez..!
Her bildigini soyleme ama, her soyledigini bil..!
Savasi bilmiyen barisi da bilmez..!
Ask, utanma ve cekinmenin oldugu yerde vardir.!
Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani..!
Gozlerin konustugu dil her yerde aynidir..!
Gelecek, umut sahipleri icin vaadlerle doludur..!
Yeryuzundeki hic bir uzaklik, dun kadar uzak degildir..!
Aldatilsan dahi sakin kimseyi aldatma.
Sicak kalbli ol ki, Vicdanlar dussuncelerine buyur etsin.!
Insan vardir zamani kendi hesabina yontar, insan da vardir bir yasam boyu zaman onu yontar..!
Kalbin tiktaklari dogumla baslamis olum bestesinin miriltilaridir.!
Cok yumurta ve civcivleriniz varsa, sakin hepsini bir sepete koymayin..!
Anlamsiz hirs, arslani fare yapan bir kapandir.!
Insan ashik oldugu seyin kollarinda can verir..!
Kristalin bedelini goze almiyan onunla oynamasin.!
Her gulde diken olur ama, kesinlikle dikende gul bitmez..!
Eline gecen her firsatta cevrene tohum sac; varsin bir baskasi hasat etsin bir bahar mevsiminde..!
• BIR DÜSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
• Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..
• Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz.
• ÖLÜMDEN DEĞİLDE ÖLÜMLERDEN KORKARIM,ÇÜNKÜ İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM )
• Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense
• Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir...
• MAVİLER GİYER DENİZ OLURUM.YEŞİLLER GİYER BAHAR OLURUM.BELİ OLMAZ BELKİ BİR GÜN BEYAZLAR GİYER SENİN OLURUM.
• "Fantazi, bilgiden daha önemlidir."
• SEN BAZEN EN ZİFİRİ KARANLIK GECEMİN GÜNEŞİ, SEN BAZEN YAŞANACAK HAYATIN CESARET VERECEK MUTLULUK YANI, SEN BAZEN VE HER ZAMAN SEVGİMİN TEK NEDENİ...!
• insan sahte para yapar ama daha çok para sahte insan yapar..
• Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın
• İnsan bir defa aşık olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudur
• insan en çok reddettiği şeye yakındır.
• Güzel bakan güzel görür,güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayattan lezzet alır.
• Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!..
• SENİ SEVİYORUM! diyen dillere değil...Senin için AĞLAYAN GÖZlere inan..
• özünde soyluluk yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!
• Ahlak olmayan yerde kanun birsey yapamaz
• güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz.. kırmızı güller senin, beyaz güller benim.. beni unutursan kırmızıı güller solsun ..seni unutursan beyaz güller kefenim olsun
• GÖZ;GÖZÜ GÖZLEYEN GÖZLERİ GÖZLER..
• Soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşi içime süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun..
• Bana dünümü geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim
• Aşık Olmak Bana Okyanusları Hatırlatırdı...Benim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Bütün Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anlamına Gelirdi.
• Aşk dudaklarında kahkaha değil gözlerde ki yaştır.Matsat sevgi uğrunda ölmek değil uğrunda ölecek sevgi bulmaktır.
• TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP; YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK
• Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak degil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır..
• yasamda savasları her zaman guclu olanlar kazanmaz enınde sonunda kazanan kazanabılecegıne ınanandır.
• EGER BİRGÜN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEM. DÜNYANIN BÜTÜN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET .ÇİÇEK YAPTIR. ÇÜNKÜ BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET ÖLÜM BENİ YAKALAMIŞ DEMEKTİR.
• SevmeK Seni SeviyoruM DemeK DeğiL..... Seni SeviyoruM DerkeN TitremektiR..
• GELDIGI ZAMAN BOSLUK DOLDURANLARDAN DEGILDE GITTIGI ZAMAN YERI DOLMAYANLARDAN OLMAK ISTERDIM
• insanların yaptıgı sahte paralar gıbı paralarında yaptığı sahte insanlar vardır
• İnsanlar;çiçekleri severler ama koparırlar,ağaçları severler ama keserler,hayvanları severler ama avlarlar. Birisinin bana "Seni Seviyorum"demesinden çok korkuyorum!!
• SENİBENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!
Göz sevdigini, gördügünü yitirebilir. Can gözüyse gördügünü daima görür.
Yigit dedigin, güreste rakibini yenen kimse degildir; asil yigit kizdigi zaman öfkesini yenen kimsedir..!
Tenini besleyip gelishtirmeye bakma, çünkü o sonunda topraga verilecek bir kurbandir.
Sen gönlünü beslemeye bak..! Yücelere gidecek, shereflenecek odur. | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Salı Haz. 02, 2009 2:54 pm | |
| • ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..
• bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıkı mecnun menem mecnunun ancak adı vardır.
• Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR
• Ara Sıra İsyana Yönelik Olsanda Hatırlaki Evreni Yargılamak İmkansızdır Onun İçin Kavgalarını Sürdürürken Bile Kendi Kendinle Daima Barış İçinde OL..!
• bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!!
• Kalbim seni unutucak kadar adi ise;Duygularım onu parçalayacak kadar ASİLDİR.
• senden başka hiçbirşeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum...
• Seni sevmek acilarin en büyügü olsa gerek,seni düsünürken gözyasi dökmek yasanabilecek en büyük sevinc demek.
• Bir serceydim sürüden ayrilmis,gökyüzünde kaybolmus,oysa bir kartalmis avlanmaya cikmis gelmis bula bula beni bulmus
• Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayanbirileri mutlaka vardır. • Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini...
• yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum.niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum • Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben.
• DUYGULARINIZI BELLI ETMEKTEN ASLA OZUR DILEMEYIN BURADA GERCEKLER SIZDEN OZUR DILESIN
*HATIRLARMISIN!SEN DOGDUGUNDA SEN AGLARKEN HERKEZ GULUYORDU .OYLE BIR OMUR GECIRKI HERKEZ AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE.
*SEVEREK YASAMAK HAYATTAKI EN BUYUK MEYDAN OKUMADIR! KIERKEGANARD
• Ben Yalnizligimi Anladigim Zaman Caresiz Kaldim
• Seni benim kadar seven varsa, sana benim kadar hasret kalsın
• insanın insana verebileceği en ölümsüz hediyedir sevgi
• unutmaki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği müddetçe insandır.
• Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!!
• sana olan askım,sagır bir ressamın krıstal bır yuzeye dusen gülün sesini cizdigi zaman bitecek
• insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.
• Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız
• Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki birkerecik selamımı almamışlar birkerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım
• Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır.
• Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine
• Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azrailin gelmesini baklemezdim.
Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir.
Hayatın en güzel şeyini sana vermek isterdim. Ama seni sana verememki.
Daima gülümse; çünki dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir.
• Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimiz'de
• Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim
• GÖZLERİNİN DALDIĞI NOKTADA BEN VARIM, ÇÜNKÜ O AN BEN SENİ DÜŞÜNÜYORUM.
• Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil.
• ASK BIR KUM TANESI ISE SANA KUMSALLARI VEREYIM
• Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.....
• Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi
• Sen benimdin,rüyanın görkemiyle doldum.Ben uykuda sultandım,Uyanınca hiç oldum...
• Hiç kimse beni kendinden nefret etmemi sağlayacak kadar alçaltamaz.
• Sen uçurumun kenarında bir çicek olsaydın hayatım pahasınada olsa seni sulardım
• birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa bilki o seni benden daha çok seviyor....
• Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
• RUHUN DILI BEDENDIR, KALBIN DILI ISE SEVGIDIR
• Sahte göz yaşların tuzlu sudan farkı yoktur
• Bugün üstüne bastigin çimenler, yarin topraginin üzerinde bitecek
• Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...
• ya hiç gelmeseydin..gelişinle zuhur etmeseydin içimde ya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni de
• Hayat yaşandığı kadardır. Ötesi ya hatıralarda bir iz, ya da hayallerde bir umuttur. Hüsranı ise bir tek yerde kabul edebilirim: O da yaşamaya olanak varken yaşayamamış olmaktır.
• Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.
• Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE
• ruzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona gore ayarla.ve unutma ki hayat karsilatigin gucluklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir...
• Bir silahım olsaydı, bir silahım..Yoksulluğu şakağından,Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizliği alnın tam ortasından vururdum.
• Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri.
• Her şey paylaşıldıkça küçülür, paylaşıldıkça küçülmeyen tek şey SEVGİDİR...
• NE ZAMANKİ,DENİZLER GÖL,GÖLLER DENİZ OLURSA,KAYALARDA NÜLİFER, AĞAÇLARDA GÜL BİTERSE,GÜNEŞ KARARIR,AY ÇİMENLER ÜSTÜNE DÜŞERSE,İŞTE OZAMAN:::::SeNi UnUtUr BaŞkAsInI sEvErİm........
• Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün.
• gözlerimi kapattığımda seni göremediğim gün seni sevmekten vazgeçmişim demektir.
• Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi
• Dudaklarin gibi sicakti..kahveyi biraktim.. Dumaninda hayalin vardi..sigarayi biraktim.... Ruyalarimda sen vardin , uyumayi unuttum bir seni unutamadim
• Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok...
Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya...
• ask bir duygu olarak goz, gonul ve kulak menfezleriyle insanin ic alemlerine akar; vuslata dekde bir baraj gibi siser, bir cig gibi buyur, ve bir alev gibi onun her yanini sarar. Ask vuslatla noktalaninca her sey durgunlasmaya yuz tutar; ates, soner baraj bosalir, cigda dagilir gider.
• elele iki zayıf dal gibi,sıcakta titreşmektir.acıyı ve sevinci,soğukta üleşmektir
• Eğer kişi;hem akıllı hemde çalışkan ise takdir et,akıllı değil,çalışkan ise dikkat et,akıllı olup tembel ise ikaz et,hem akılsız hem de tembel ise İMHA ET...
• Bir tanem, iki değil üç tanem... biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen...!
• Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!
• Bin yıl ömrüm olsaydı bin yıl seni severdim,bin yıl sevseydim bin yıl daha isterdim...!
• Biz isyankar sokaklarda büyüdükanlamayız bazıları gibi ballı ekmek yemektenbiz 15 yaşında dünyaya 18 yasında kasıp kavurmakta olan aşklara isyan ediyoruz.bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi satmayız 10 kuruş için sevdiklerimizi
• Herzaman doğruyu söyle..Ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın
• ALLAHIN SANA VERECEGİ EN BÜYÜK CEZA MUTLULUK OLSUN AGLAMAK İSTE FAKAT GÖZYAŞLARIN İÇİNE AKSIN
• aşkımın suya düşüceğini bilseydim balık olurdum
• BİR ÖMÜRKİ ELLERİMİZDEN MASUMCA KAYIP GİDİYOR SEVDİKLERİMİZE BİLE YETMEDEN
• Anladim isi, Sanat Allah'i aramakmis;Marifet bu, gerisi yalniz çelik-çomakmis.
• başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman...
• HAYAT BU INSAN HER ZAMAN GULMEZ SEVDA BU YUZYIL GECSEDE ÖLMEZ...
• o kalbinde taşıdığın şeyin sevgi olduğundan emin olmalı insanlar.haydi aç kalbini
• eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim.
• "diyorlar ki çıkmazmış bu rüya...sen kim,ben kimmişim güya..."
• herzaman mutluluğun doruğundayken gülünmez,bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gülümseyeceksin
• yüksek tepelerde hem kartala hem de yılana rastlanır...ama birisi oraya uçarak diğeri ise sürünerek gelmiştir...
• yokluğunda büyüttüm bu sevdayı,bunu varlığına bağışlıyorum
• Sevipte sevdiğine seni seviyorum diyememek ne kadar acıysa sevilipte sevildiğini bilmemek de o kadar acıdır.
Ey insan..! Edep nedir diye arar, sorarsan eger; Bil ki edep, ancak her edepsizin edepsizligine sabir ve tahammül gosterebilmektir.
Var olan her seyin yok olandan gelmesi imkansizdir.
Size ne yapacaginizi söyleyebilirler, ama ne düshüneceginizi asla..! | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Salı Haz. 02, 2009 2:55 pm | |
| Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye.
Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen bilki senin için yanan kalbimdir.
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm. Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin.
Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor.
İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin.
Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın.
Seni seviyorum diyebiliyorsam Bu sende bütün insanlığı , Bir anlamda bütün canlı olan herşeyi, Ve yine sende kendimi seviyorum demektir.
Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm.
Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun, Kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir.
Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.
Mehtap sularda gümüşten bir iz bırakırken, Gökte yıldızlar parlıyordu. Yalnız kaldığım günler ve geceler, Kalbim her yerde seni arıyordu.
Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, Sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, Paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, Hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz.
Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem. Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır.Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet, Ölüm beni yakalamış demektir.
Sevmek seni seviyorum demek değil..... Seni seviyorum derken titremektir..
Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..
Yüzünü alıyorum elime yaşam budur , Bir gülün akşamı da budur Seninle doğmak yeryüzüne her sabah Ve silinmek seninle.
Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa, Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş, Sen uzak kıyıların adamı, Sen benim yüreğimde açan gülsün.
Sevgilim yalan söylersem sana, kopsun ve mahrum kalsın dilim Sana " SENİ SEVİYORUM" deme bahtiyarlığından sevgilim, Yalan yazarsam sana kurusun ve mahkum kalsın elim ,okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki damla gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni birdaha.
Bana geleceksen herşeyinle benim olarak gel. Bir emanet gibi geldikten sonra, Yanımda olmanın ne anlamı kalır ki.
Ne olduğumun ne yapacağımın hala farkında değilim, Ama seni sevmekle en doğrusunu yaptığımın farkındayım.
Nasıl uzaktaki yıldız parlak gelirse insana Uzakta olduğun için tutkunum sana. Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, İmkansız olduğun için aşığım sana.
Mutluluk bazen bir doruk kadar varılmaz güç, Bazen bir gelincik kadar ömrü kısa, Bazen bir öpücük kadar, Bazende bir veda gibi soğuktur. Sen hep sıcak kal.... Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil, Güneş ısıtır ama senin kadar değil, Herkes seni sever ama benim kadar değil.
Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa Özlenen Beklemek güzel seydir, gelecekse beklenen Sevmek güzel seydir, seviyorsa sevilen...
Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir. Zamanı kaldırınca aynı andayız. Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz. O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz...
Kalbim seni unutacak kadar hainse, Ellerim onu parçalayacak kadar asidir.
Seni Sen olduğun için değil , Seni bende bulduğum için seviyorum .
Yarı dalgalı olmamalı deniz ya tam durmalı yada tam kudurmalı, Yarı ümit vermemeli sevgiye ya tam sevmeli yada çekip gitmeli, Ama tam sevmek en yüreklisi
Sen beni değil uzaklığımı sevdin, Sen beni bensiz sevmeyi seçtin, Ben varken bensizliği seçtin.
Bir yelkenli olsaydım rüzgarın sürüklediği, Her limanda seni arardım sana dokunmak ve Seni sonsuza kadar hissetmek için.
Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasada Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.
Adını gökyüzüne yazdım bulutlar sildi Kumsala yazdım dalgalar sildi En sonunda kalbime yazdım kimse silemedi.
Hayatta en güzel şeyler hep senin yoluna çıksın, Ama içimden bir yerlerde sana ait zavallı kalbim ister ki, Bu güzelliklerden birtaneside ben olayım.
Sevmek gülü dikeni ile avuçlamaktır, Kan içerisinde kalsada yureğinle sevmektir. Dikenin hesabını gülden soramazsın. Dikeni var diye sevmemezlik yapamazsın.
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm Ne de görmeye dayanacak kalbim var.
Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, Gözlerin duman duman takılırsa uzaklara, Kulakların deli deli çınlarsa, Bil ki biryerlerde özlenmişsindir.
Bir insanın idaelleri olmalı sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemleri olmalı umutla açan çiçekler gibi, Bir insanın "BİRTANESİ" olmalı "BENDEKİ" "SEN" gibi
Dünyadaki bütün ağaçlar kalem, Denizler mürekkep olsa, Sana olan sevgimi yazamazlar.
Sevgim sonsuz ama anlayana, Aşkım sonsuz ama yaşayana, Dostluğum gerçek ama paylaşana, Dertlerim sıradan ama unutturabilene, Sen "Birtanemsin", her zaman da öyle kalacaksın.
Yeniden doğdu güneş dünyaya, yeniden batacak karanlığa Ama sen bir kere doğdun kalbime hiçbir zaman batmayacaksın.
Tek seni düşünüyorum, düşünmeye değersin, Senin için yaşıyorum yaşanılacak birisin, Seni çok seviyorum sen buna değersin, Hep yanındayım herşeyimsin..
İnsanı uyandığında bin pişman eden, Geriye dönmek isteyip ama dönemeyince çaresizlikten delirten, Hayatta sadece bir kere görülecek harika bir rüyasın sen.
Uyandığında gecenin karanlığında bir ışık ararsan Beni düşün çünkü ben gecene aydınlık, Gününe sıcaklık sevgine karşılık vermek için seninleyim..
Mutluluğun gökyüzünden dökülen yağmur damlaları kadar bol olsun O kadar mutlu olki gözlerindeki mutluluk Mutluluğu arayan mutsuzların umut ışığı olsun..
Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum senden öncesi yoktu seninle var olmuşum sende bütün umutlar sende bütün özlemler beni sende arama ben artık senin olmuşum.
Bir gece titreyerek uyanırsan Bilki resmini öptüğüm andır Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden Bilki birtanem yokluğundan öldüğüm andır.
1000 yıl seni severim 1000 yıl benim olsan 1000 yıl daha isterim..
Eğer bir gün gökten yağmur yerine taş yağarsa ve güneş batıp ebediyem hiç doğmazsa bil ki seni unuttum ve bir başkasını sevdim..
Someone misses you .Needs You Worries about you, Lonely without you Its love, I love you ....
Kendimi kör düşündüm, kötü oldum, Sağır olsaydım ne yapardım bilmem, Birde dilsiz hissettim , kalbim sızladı, Sensiz olsam ne yapardım dedim ve düşünürken öldüm!!
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek... | |
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Salı Haz. 02, 2009 2:55 pm | |
| İNSANLAR AYA BENZER ÇÜNKÜ KİMSEYE GÖSTERMEDİKLERİ BİR KARANLIK YÜZLERİ DAHA VARDIR. BUGÜN SENİN İÇİN BİR BAŞKASINI TERKEDEN YARIN BİR BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDER. Bana hayatı 2 şey sevdirir;AŞK ve ÖZGÜRLÜK... Aşkım için canımı bile veririm...ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim!! sen giderken birlikte ağlamıştık. şimdi yağmur yağıyorsa şehre bilki ben seni düşünüyorum yokluğunda gözyaşımı yağmurla paylaşıyorum yağmur sana yağıyor ben sana ağlıyorum. İnsan ya dosttur sana ya düşman;ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya da bir an olsun çıkmazsın akıldan Aşk dünyanın en tatlı mutluğuyla en derin acısından yaratılmıştır KİMSEYE GÖNLÜMÜ VERMEDiM içinde Seni GÖRÜRLER Diye... KİMSENİN GÖNLÜNÜ almadım içinde SENİ GÖRÜRÜM Diye....... önümden gitme,seni izleyemeyebilirim. Arkamdan da gelme,yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal. Bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun için,ben tanrıyı bırakıp sana taptığım için... uzun ve sensiz bir geceden çıktım.yorulmuş rüyalara astım resmini.her sabah soyledim Günışiğin silemediği ismini SEVMEK BİR İHTİYAÇSA,SEVDİĞİNİ SÖYLEMEK NEDEN SUÇ OLSUN.. BİR GÜN YAĞMURA YAKALANIRSAN BENDEN KAÇTIĞIN GİBİ YAĞMURDANDA KAÇ.ÇÜNKÜ:BULUTLARIN ARKASINDA KAYBOLAN AŞKI İÇİN AĞLAYAN BENİM SEVEREK YAŞAMAK,HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR bunca çilenin sonu değilmi bir avuç toprak olmak ama ölmekten yana korkum yok tek korkum unutulmak Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın... Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım.. sensizliğin karanlık gibi çökeceği dünyamda bana aydınlığı unutturmayacak küçücük bir pencere bırak Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim... Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır kula bela gelmez,Hak yazmadikca ;Hak bela vermez,kul azmadikca .. UZANIP TUTSAM ELİNİ SEVSEM YİNE HİÇ BİTMEYECEKMİŞCESİNE AMA RÜYA İMİŞ TOPRAK DEGİL AMA KADER SENİ BENDEN ALAN! Sen Beni,Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydin;Benim Seni, Senin Beni Sevdiğin Kadar Sevdiğimi A N L A R D I N Güneşi Kaybettin diye gözlerini kapatırsan yıldızlarıda kaybedersin beni kaybettiğin gibi çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum aglama!gozlerıne yas degmesın.gul!dudaklarından tebessum eksılmesın.sev!kalbınden yerım sılınmesın.unutma ,sen sadece benımsın.... SENİ BU DUNYADA 10 KİŞİ SEVİYORSA BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER SENİ BU DUNYADA 5 KİŞİ SEVİYORSA YİNE BUNLARDAN BİRİ BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ 1 KİŞİ SEVİYORSA BU KESİN BENİM EĞER BU DÜNYADA SENİ KİMSE SEVMİYORSA BİLKİ BEN ÖLMÜŞÜM Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum Seni Sevdiğimi DüşüNdükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey SeNi SeVeBiLMeK.. O GÜN BU GÜNÜ BİLSEYDİM, BU GÜN O GÜNÜ YAŞAMAK İSTEMEZDİM ÜÇ HARFİ YAN YANA GETİRMİŞLER GENÇLERİN BAŞINA DERT ETMİŞLER (AŞK) Konuşmasını biliyorsan konuş, ilham alsınlar. Konuşmasını bilmiyorsan sus adam sansınlar DENENDİKTEN SONRA DOST EDİNDİKLERİNİ BAĞRINA BAS AMA HER İLK TANIŞTIĞINLA DOST OLMA. son bulduğu yerde sevgiler, acılar başlar hüzünler...ne kadar çok sevmişse insan, o kadar acı çeker BEN SOSYETENIN SUSLU TASLARI UZERINDE DANS ETMESINI BILMEM AMA YARALI YUREGIMLE DELIKANLI GIBI SEVMESINI BILIRIM dünya 3 günlüktür.Dün, bugün ve yarın .dün gecti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bugunun kıymetini bil Yaşamak için bir sebep demişti.Deniz demiştim.Öldü demişti.Bense maviliği kastetmiştim BiR CoCuK GüLüSüNDe, RüZGaRıN eN CaPKıN ÖPüSüNDe, yaGMuRuN HeR SaCıNa DüSüSüNDe BeNi HaTıRLa.... ZORU BAŞARIRIM!İMKANSIZ BİRAZ ZAMANIMI ALIR Dün gecti, bügunu düşünüyorum, yarın var? mı?Genclıgıne güvenme ölenler hep ihtiyar mı? Onun unutamadığın hayali, sigarandan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine. SEVMEK ne imiş bir gün anlarsın. Şaşırtmıyor dostun kahpeliği Elimi sıkarken sırtıma sapladığı bıçak Kaybolan ümitlere bağlanmamalısın Doğacak ümitleri henüz kaybetmedik ki. Dün akşam yine seni düşündüm birşey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölümmü yoksa sensizlikmi korkuttu ayırt edemedim çünkü farkı yoktu "ÖLÜM SENSİZLİKSE SENSİZLİK ZATEN ÖLÜMDÜ Sen hiç; bugulanmis cama seni seviyorum yazip harflerin arasindan disariyi seyrederek kar tanelerine sevdiginin hayallerinin suslettin mi Dün yine yıldızlarda seni aradım. Ama hiç biri senin olacak kadar parlak değildi.Senin güzelliğini hiçbirinde bulamadım.Ay ışığında seni aradım göremedim.Oysa her baktığım yerde sen vardın. Gözlerimi kapattım, seni düşündüm seninle oldum. Beni hissettinmi sevgilim ... Seni bütün kalbimle seViyorum insanin hayatından daha değerli birşeyi yoksa,hayatının da değeri yoktur Kadın dediğin İSTANBUL gibi olmalı Fethi zor Fatihi bir tane olmalı GİTME BİRAZ DAHA KAL YANIMDA SENİ DOYASIYA SEYRETMEK İSTİYORUM ÇAPKIN TEBESSÜMÜN OLSUN DUDAKLARINDA O HALİNLE BENDE KAL İSTİYORUM" Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır ISSIZ BİR KALDIRIM TAŞI OLSAM VEYA GERİ ALAMAYACAGIM TEK BİR NEFES OLSAM YADA GÖZLERİNDE BİR DAMLA YAŞ BENİ SİLER GECERMİYDİN YOKSA SENİ SEVİYORUM DEYİP BENİ AFFEDERMİYDİN ASKI ARAMAKLA BULAMASSIN FAKAT O SENI BULDUĞUN DA KACIP SAKLANAMASSIN.BU HUYUNDAN DOLAYI ASKI KIM ANLADIKİ SEN ANLAYASIN.. gülü öylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin KISA BİR ÖYKÜDÜR HAYAT UĞRUNA UPUZUN ACILAR ÇEKTİĞİMİZ KISA BİR TÜRKÜDÜR BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN DELİRDİĞİMİZ...! Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuçlarının için de solsaydım HAYATTA EN ACI ŞEY MERHABA DİYEREK BİRLEŞEN ELLERİN ELVEDA DİYEREK AYRILMASIDIR. bazen sert bir rüzgar esebilir.o zaman boynunu eğmekten utanma.Yeniden başını kaldıracağını yalnızca rüzgarın geçmesini beklediğini düşün BİLİYORSUN BEN SANA DEĞİL BANA DENİZLERİN SONU KADAR UZAK OLAN O PARLAK VE ULAŞILASI ZOR OLAN GÖZLERİNE AŞIĞIM Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erken.Bir sevda yerimden vurdu zaman.Şimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı.. HER RÜZGARLA SALLANIRSAN OTLAR GİBİ,DAĞLAR KADAR OLSANDA BİR OTA DEĞMEZSİN:) İnsanlar gülümseyerek mutsuzluklarını hem gizlemesini hemde biraz yenmesini öğrenirler! AYRILIKTA SEVDAYA DAHİL,ÇÜNKÜ AYRILANLAR HALAAA SEVDALI. Gözlerdeki gözyaşı olmasaydı kalpte gökkuşağı çıkmazdı RÜZGARIN KEMANINI ÇALDIĞI VE DAMLALARIN CAMA VURDUĞU SOĞUK BİR GECEDE YATAĞINA UZANIP HAYALİNİ KURUP KEŞKE DEDİĞİN TÜM GÜZELLİKLER SENİN OLSUN.. BİR GÜN BENDEN AYRILIRSAN, BENDE SENİNLE GELEBİLİRMİYİM Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için. Agladiginda gözlerinden akan yas olmak isterdim,yanaklarını öpmek için. Güneş her sabah doğuyor ben ise sensiz hergün biraz daha batıyorum. Ben alışılmış şeyler sevmem, bilirsin. Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım Sevmekse gönlümce sevmeliyim. Kendi ellerimle yazmalıyım alınyazımı Ölmekse istediğim anda ölmeliyim...! sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI!... Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun... ELLERİNİ ÇEKME ELLERİMDEN, SENİNLE ÇOĞALIYOR MUTLULUĞUM! PIRILTILAR EKSİLMESİN GÖZLERİNDEN, YAŞADIĞIMI SENİNLE ANLIYORUM! AŞKIMIZ İKİ GÖZLÜKLÜNÜN ÖPÜŞME ÇABASIYDI GÖZLÜKLERİ ÇIKARTMAK HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ!! KAĞITTAN DAĞLAR YAPTIM, MÜREKKEPTEN DENİZLER YAPTIM, HER YERE ADINI YAZDIM. HER YERE ADINI YAZINCA SENİ SEVDİĞİMİ SANDIN. BEN SENİ SEVMEDİM, SANA TAPTIM SeNi SeViYoRuM KeLiMeSiNi SaNa ßeNDeN ßa$Ka KiMSe DeMeSiN YaLNıZ ßaNa SaKLa DuDaKLaRıNı SeNi ßeNDeN ßa$Ka KiMSe öPMeSiN Ne oLuR HeR SeVeN SeViLSe SaNKi ßu DüNYaDa a$KTaN GüZeL Ne VaRKi GeL KoLLaRımA öYLe SaRıLKi KiMSeNiN ÇöZMeYe GüCü YeTMeSiN!!!... GÜLÜN DİKENLİ OLDUĞUNDAN ŞİKAYET EDECEĞİNE;DİKENLER İÇİNDE BİR GÜL YARATILDIĞINI GÖRÜP,DÜŞÜNÜP,ŞÜKRETMELİYİZ.. Bir kızın en güzel çeyizi,öpülmemiş dudakları ve çalınmamış kalbidir. keşke benim kalbimle sevebilsen seni belki anlarsın içimdeki seni ve beni... neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe uzaklaşmak,düşündükçe unutmak,Neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK bir gün kırlarda gezerken eline bir papatya al ve seviyor sevmiyor yapmaya başla.seviyor çıkarsa inan ama sevmiyor çıkarsa inanma. çünkü o sadece bir PAPATYA Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir Her limana uğra ama; Demir atma Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar özelsin! Beraber Ağlamaktaki tatlılık kadar hiç birşey kalpleri birbirine bağlamaz. mecalsiz kollarıma istiyorum kucaklamak o sonsuz maviliği gönlümü yelken yapacağım nefesimi rüzgar martıların kanatlarına asacağım yalnızlığımı onlarla çırpınıp dağılsın diye ıslık calacağım rüzgarın çığlığına eş... HERŞEY AKIP GİDİYOR,İNSAN AYNI SUDA İKİ KEZ YIKANAMIYOR HAYATIN EN GUZEL ANI HERŞEYDEN VAZGEÇTİĞİNİZ ZAMAN SİZİ HAYATA BAĞLIYAN BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ANDIR... | |
| | | Kardelen Admin
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Perş. Haz. 04, 2009 6:48 pm | |
| | |
| | | seydanur Özel Üye
Mesaj Sayısı : 131 Mesaj Puanı : 171 Kayıt tarihi : 09/05/09 Yaş : 27 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Perş. Haz. 04, 2009 7:14 pm | |
| bı kactanesını kullana bılırmıyım | |
| | | Yıldızcı Admin
Mesaj Sayısı : 190 Mesaj Puanı : 246 Kayıt tarihi : 08/05/09 Yaş : 29 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Msn Nickleri,güzel sözler.... Cuma Haz. 05, 2009 2:03 pm | |
| çok güzel paylaşımın için teşekkürler | |
| | | | Msn Nickleri,güzel sözler.... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |